Vilkår og betingelser for anvendelse af og betaling via Bookingsiden

 

ANSVARLIGE

Organisationens juridiske navn: Tisvilde Tennis
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 32687024
Officiel e-mail adresse: bestyrelsen(a)tisvildetennis.dk
Foreningens hjemmeside: http://www.tisvildetennis.dk

Bookingsidens hosting: Klubmodul ApS, http://www.klubmodul.dk
Bookingsidens adresse: http://tisvildetennis.klub-modul.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=1
Du kan læse Tisvilde Tennis' politik og praksis for håndtering af fortrolige oplysninger her:
http://www.tisvildetennis.dk/blog/om-tisvilde-tennis/fortrolighed

BETALING

På Bookingsiden kan du betale med Dankort, Visa/Dankort og eDankort. Vi benytter NETS og QuickPay som formidlere.

Ved enkeltbetaling med betalingskort og ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer derfor ikke hos Tisvilde Tennis, men hos NETS og QuickPay. Kvittering for betaling sendes pr. e-mail direkte fra disse.

Læs mere på NETS' og QuickPay's hjemmesider om sikkerheden ved online betaling:
http://www.nets.eu
https://quickpay.net

Når du via dit betalingskort betaler kontingent og for arrangementer, sker det som en forudbetaling for den periode, der er oplyst ved betalingen. Via din profil kan du til enhver tid se en oversigt over dine betalinger fra og med 2016.

Der tilbydes normalt ikke refundering af betalinger.

Alle priser på Bookingsiden er uden moms, da Tisvilde Tennis er en almennyttig forening.
 

ABONNEMENTSVILKÅR

Det er en forudsætning for medlemskabet af Tisvilde Tennis, at du tilmelder dig betaling via betalingskort.
I forbindelse med din første betaling godkender du, at Tisvilde Tennis fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Tisvilde Tennis.

Du vil senest 5 dage inden hver kontingentbetaling modtage en e-mail og sms, som fortæller dig hvornår og hvor meget, du skal betale.

Inden betalingskortets udløbsdato - eller ved ændringer i kortdata - fremsender Tisvilde Tennis en påmindelse pr. e-mail herom.
Når du har modtaget det nye betalingskort, skal du logge ind på Bookingsiden, klikke på "Dine tilmeldinger", og derefter klikke på "Ret Dankort info". Tast de nye oplysninger ind. "Ret Dankort info" kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.

Ved evt. spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Bookingsiden som beskrevet ovenfor.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på Bookingsiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering. De servere, der opbevarer brugerdata, er placeret bag en firewall. Dine oplysninger behandles fortroligt og bliver udelukkende brugt i forbindelse med indbetalinger til Tisvilde Tennis samt udsendelse af nyhedsbreve, som du selv har tilmeldt dig.

Som registreret bruger hos Tisvilde Tennis har du altid mulighed for dataindsigt, og du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med brugeren. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning og i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Enhver bruger, der opretter en profil hos Tisvilde Tennis, vælger sit eget brugernavn og en adgangskode. Det er brugerens ansvar at opbevare disse data sikkert.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse, brugeren selv har oplyst.

Brugeren skal aktivt tilmelde sig nyhedsbreve ved oprettelse af profil. Brugeren kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve ved at redigere sin profil.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af Bookingsiden.

FORBEHOLD

Tisvilde Tennis tager forbehold for tastefejl.
Tisvilde Tennis er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til Bookingsiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Tisvilde Tennis og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for brugerens anvendelse af Bookingsiden. Tisvilde Tennis og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som brugeren eller tredjepart lider på grund af fejl i indhold på siden.

Ethvert link til tredjeparts hjemmeside er uden ansvar for Tisvilde Tennis.

Brugere, som ikke kan acceptere disse vilkår, bedes venligst ophøre med at anvende Bookingsiden.

 

Med venlig hilsen,
Tisvilde Tennis
 
Senest opdateret den 7. april 2016.